ERZURUM / PALANDÖKEN - Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu

May

7.sınıflar Kitap Akademisi aylık toplantısı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

May

Sıfır Kağıt Atık Projesi kapsamında hazırlanan okul gazetemizin ilk sayısı çıktı. Gazeteye ulaşmak isteyen okurlarımız okul idaresinden tedarik edebilirler.

May

Okulumuz 7-F sınıfı öğrencileri, İngilizce Öğretmenimiz Melek Kaya rehberliğinde  Stop Peer Bullying (Akran Zorbalığınını Durdurun) adlı etwinning projesini yürütmektedirler. Öğrencilerimiz akran zorbalığına dikkat çekmek amacıyla posterler hazırlamışlardır ve proje panosunda sergilemişlerdir. Proje boyunca akran zorbalığıyla alakalı birçok  farklı çalışma yapılmaya devam edilecektir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

ŞİİR YARIŞMASI

1. İrem AKDAĞ - Kayakyolu ÇMİS Ortaokulu

2. Efe ERTEK - Edip Somunoğlu Ortaokulu

3. Sahra BİNGÖL - Erzurum Görme Engelliler Ortaokulu

RESİM YARIŞMASI

1. Tuana GÜNEY - Aşkale İnkılap Ortaokulu

2. Elifnaz GÜZEL - Aşkale İnkılap Ortaokulu

3. Ecrin ARAZ - Kayakyolu ÇMİS Ortaokulu

Okulumuz tarafından yürütülen SIFIR KAĞIT ATIK PROJESİ kapsamında "Sıfır Atık Temalı" olarak Erzurum il genelinde düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Ödül töreni tarihi ilgili okullara bildirilecektir.

Mrt

Okul rehber öğretmenlerimiz tarafından problem çözme becerileri konulu pano hazırlandı.

Mrt

Okul sporları atletizm yıldız kızlar il müsabakaları 60 m yarışmalarında okulumuz öğrencisi C. ÇELİK İL 1.si, Küçük erkekler kategorisinde, M.B. ÇELİK(100m) ve Y.T. ÇELİK(60m) il 3.sü olmuşlardır.

Mrt

Kütüphaneler haftasi münasebetiyle İsmail Saib Sencer Il Halk kütüphanesine gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Çanakkale Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu olarak Anasınıfı'mızın 20.03.2023 tarihinden itibaren geçerli 2 Haftalık Beslenme Listesi hazırlanmıştır.

Okulumuzda yapılan Mart Ayı deneme sınavı sonuçlarına göre;

5.Sınıflar Zeynep Ş***
6.Sınıflar    Ahmet Efe Y*****
7.Sınıflar İ. Tanem A****
8.Sınıflar İremsu A****

adlı öğrencilerimiz olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eden başarılarının devamını temenni ederiz.

Mrt

Okulumuzda Türkçe 6. Sınıf Ders Kitabında yer alan "Kuklalar" metni hazırlık çalışmaları için öğrencilerimiz geri dönüşüm malzemelerinin kullanılması amacıyla evlerinden atık malzemeler getirmişlerdir. Öğrencilerimiz ders öğretmeni Sultan Öztürk Keçe ile birlikte evden getirdikleri malzemeleri kullanarak kuklalar hazırlamışlardır. Hazırladıkları kuklaları grup etkinlikleri içerisinde canlandırıp eğlenmişler ve Türkçe dersi amaçları doğrultusunda konuya hazırlıklarını tamamlamışlardır.

Mrt

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu olarak Anasınıfı'mızın 06.03.2023 tarihinden itibaren geçerli 2 Haftalık Beslenme Listesi hazırlanmıştır.