ERZURUM / PALANDÖKEN - Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

"Web 2.0 Kullanıyorum Teknolojiyi Elimde Tutuyorum" adlı e-Twinning Projemizde, çocukların erken yaşlarda edindikleri teknolojik becerileri öğrenme yöntem ve teknikleriyle birleştirmeyi hedefliyoruz. Belirlediğimiz 6 Web 2.0 aracı ile (Rizzle, Suno, Artflow, BodySynth, Canva, Aggio/Scratchwork) öğrencilerimizin oluşturduğu etkinlikleri paylaşacağız. Ortaklarımızla etkileşimli tahtalardan aynı anda yaptığımız (online) etkinliklerle pekiştireceğiz.

Mrt

Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu olarak bu sene  "Ramazan iyiliktir, ramazan paylaşmaktır" temasıyla hem öğrencilerimize ramazan ayının önemini, kardeşlik ve paylaşma bilincini kazandırmak hem de Siyonist İsrail'in işgali altında adeta soykırıma uğrayan Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimize bir nebze de olsa destek olmak amacıyla "Ramazan kumbaramiz Filistin'e sen de bizi destekle" sloganıyla  yardim kampanyası başlattık. Bu amaçla okul idaremiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve  öğrencilerimizle hep beraber hayirli bir işe vesile olalim istiyor ve herkesin  desteğini rica ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Mrt

Milletimizin hiç değişmeyen bağımsızlık karakterinin ve Kurtuluş Savaşı'nın ruhunu anlatan İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü amacıyla öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları program, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Türkçe Öğretmenimiz Demet ÖZMEN öncülüğünde yürütülen Kitap Okuma Projesi kapsamında projede yer alan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Turhan KARASU tarafından katılım belgeleri verildi.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Demet ÖZMEN'in öncülüğünde ve okul idaremizin katılımıyla 7.sınıf öğrencilerimiz arasında kitap okuma yarışması düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Demet ÖZMEN öncülüğünde 01.03.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda 7.sınıf öğrencilerimizin katılacağı kitap okuma yarışması düzenlenecektir.

Şbt

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Melek KAYA, e-twinning kapsamında okulumuzda yürüttüğü "Stop Peer Bullying" adlı proje çalışmasıyla Avrupa Kalite Etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve projede çalışan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını temenni ederiz.

Ock

Okulumuzda 15-18 Ocak 2024 tarihlerinde MEB'in belirlediği plan çerçevesinde sosyal etkinlikler düzenlemiştir.